Пошук поїздів

Квитки з пересадкою: як купити білети з пересадкою дешевше?

Квитки на поїзд з пересадкою відтепер коштують дешевше

Відповідно до розпорядження ДП Укрзалізниця, з 1 жовтня 2013 року в Україні діє єдиний залізничний квиток для подорожі з пересадкою.

Відтепер пасажири можуть оформлювати свою поїздку на поїзді з однією пересадкою на одному бланку.

У такому варіанті квиток на поїзд коштуватиме дешевше, адже пасажири потяга при купівлі 1 квитка на поїздку з 1 пересадкою будуть платити  вартість проїзду та тільки один комісійний збір, що становить 12,5 грн.

Комісійний збір за інший квиток при цьому не стягується. Купити єдиний квиток на поїзд з пересадкою наразі можна лище в залізничних касах, в інтернеті дана послуга недоступна.

Увага: оформити квиток можна лише на потяги з 1 пересадкою та лише в межах України (на поїзди за кордон до Росії, Польщі та інших країн оформити такий білет неможливо).

Таким чином, подорожуючи зі Львова в Луганськ з пересадкою у Києві, пасажир може оформити собі два білети на одному бланку.

Важливо: при оформленні квитків з пересадкою касир зобов’язаний погодити з пасажиром інтервал між прибуття потяга та часом його відправлення зі станції пересадки. Також пересадка на інший поїзд може бути здійснена не пізніше ніж протягом 10 діб після прибуття пасажира на відповідну пересадочну станцію.

У випадку припинення подорожі на станції пересадки пасажир мусить не пізніше 1 години звернутися до каси, щоб отримати гроші за другу невикористану частину поїздки. При цьому оплата за повернення квитків стягуватиметься за кожну нездійснену поїздку.

Тема: квитки на поїзд з пересадкою

3 коментарі:

Анонім сказав...

чи можна купити білети з пересадкою по студентському?

Анонім сказав...

скажіть будь-ласка, купить білети з пересадкою на поїзд можно тільки на вокзалі чи в касах теж на Шевченка?

Votix сказав...

Дякую!

Дописати коментар

Квитки, ціни на білети, розклад поїздів Львів: