Пошук поїздів

Львів-ВРОЦЛАВ поїзд Інтерсіті ⭐️ ЦІНА квитків і розклад

Вартість квитка та розклад потяга Львів-Вроцлав

Відповідно до розкладу Львівської залізниці, поїзд №51К Львів-Вроцлав протягом тривалого часу слідував через станції Пшемишь, Жежув, Тарнув, Краків, Катовіце, Ополе.

Час відправлення потяга зі Львова був 7-10 ранку, прибуття у Вроцлав 21-18.

Однак станом на 2023-2024 році прямий потяг ЛЬВІВ - ВРОЦЛАВ та ВРОЦЛАВ - ЛЬВІВ скасовано. Водночас пасажири мають можливість дістатися поїздом Інтерсіті зі Львова на Вроцлав з пересадкою у Перемишлі. 

Час відправлення поїздів зі Львова: 02-17, 05-25, 11-00 та 17-10.

Докладніше про ціна квитка на потяг Львів-Краків


Вартість квитка на поїзд Львів-Вроцлав становила близько 60 євро, точна ціна на білет до Кракова в гривнях та наявність місць на певну дату необхідно уточнювати в залізничній касі на момент придбання квитка.

Поїзд Львів-Вроцлав Інтерсіті - розклад руху потягів та ціни на квитки 

поїзд львів вроцлав інтерсіті фото

Увага: на даний час прямі потяги Укрзалізниці за маршрутом Львів-Вроцлав (№ 51/52) не курсують. Однак тим, хто планує подорож до Вроцлава зі Львова залізничним транспортом, доступний варіант купівлі квитків на потяги, в т.ч. інтерсіті, що прямують до Перемишля з Києва, Дніпра, Одеси, а також можливість дістатися до Мостиськ електричкою і звідти пересісти на місцевий транспорт, який доставить до пішого переходу в Шегинях. Водночас відгуки пасажирів поїздів, які прямували таким чином за маршрутом Львів-Вроцлав свідчать про його незручність. 

Попри те, що прямий інтерсіті поїзд Львів Вроцлав станом на зараз недоступний, сучасний розклад потягів дозволяє здійснити подорож з пересадкою у місті Перемишль, яка є важливим транспортним вузлом на кордоні.

Скільки їхати на поїзді зі Львова до Вроцлава?

Середній час подорожі на поїзді становить близько 11 годин і 29 хвилин, а найшвидші маршрути можуть доставити вас до Вроцлава всього за 9 годин. Залежно від дня тижня та святкових періодів, час у дорозі може змінюватися, тому пасажирам варто перевіряти актуальний розклад руху поїздів інтерсіті перед подорожжю.

Квитки на поїзди по маршруту Львів-Вроцлав коштують від 134 до 220 злотих, що робить цю поїздку доступною для багатьох мандрівників. Поїзди відправляються ввечері та прибувають наступного ранку, що може бути зручно для тих, хто хоче максимально використати час у Вроцлаві.

Зокрема, Вроцлав відомий своїми кольоровими будинками, історичними пам'ятками та жвавими площами. Відвідувачі можуть розпочати своє знайомство з містом із Ринкової площі, серця старого міста, де ви знайдете безліч ресторанів, кафе та магазинів.

Для тих, хто планує переночувати у місті, Вроцлав пропонує великий вибір готелів на будь-який смак і бюджет. Ціни на проживання стартують від 170 злотих за ніч. Подорожуючи поїздом зі Львова чи Києва, ви також можете швидко дістатися в будь-яку точку міста, оскільки залізнична станція знаходиться недалеко від його центру.

Тема: поїзд інтерсіті Львів-Вроцлав ціна квитків і розклад руху

9 коментарі:

Анонім сказав...

Чи є квитки на поїзд Львів Вроцлав на 16 травня в одному купе нижні полки

Анонім сказав...

Можно з собакою?овчарка

Анонім сказав...

Яка вартість квитка

Анонім сказав...

Поїзд Львів Вроцлав у 2022 році яка ціна квитків, якщо їхати з пересадкою через Перемишль то чи можливе купе, хто знає? Чи це один потяг Львів-Вроцлав формування Львівської залізниці чи польської?

Анонім сказав...

Доброго дня зі Львова до Вроцлав яка ціна квитка

Анонім сказав...

Поезд из Львова до вроцлава на 25 мая есть?и какая цена

Анонім сказав...

Поїзд інтресіті Львів Вроцлав - який розклад руху зараз цікавить

Анонім сказав...

інтерсіті вроцлав

Анонім сказав...

Хтось може підказати чи на даний час курсує потяг Львів Вроцлав?

Дописати коментар

Квитки, ціни на білети, розклад поїздів Львів: