Пошук поїздів

Поїзд ХЮНДАЙ ЛЬВІВ-КИЇВ: ціна, квитки, розклад руху

Розклад та вартість проїзду в поїздах Хюндай Львів-Київ

Відповідно до розкладу ДП УкрЗалізниця на 2023 - 2024 року між Львовом та Києвом курсують декілька пар швидкісних поїздів Хюндай класу Інтерсіті та Інтерсіті +. 

Розклад руху поїздів Хюндай зі Львова до Києва:

Поїзд Інтерсіті + Хюндай Перемишль Львів Київ №716: час відправлення зі Львова щодня о 02-40, прибуття до Києва о 09-55.

Потяг Хюндай Львів Київ №706: час відправлення зі Львова о 12-53, прибуття до Києва о 20-14.

Поїзд Хюндай Львів Київ №744: час відправлення 16-38, прибуття на центральний вокзал Києва о 20-29.

Графік поїзда Хюндай Київ-Львів див. нижче.

Див. докладніше: вартість квитків на потяг Хюндай Львів-Київ


Ціна білетів у поїзді Хюндай Львів-Київ та Київ-Львів:

львів - київ хюндай розклад

Графік поїзда Хюндай Київ-Львів 2023, 2024

Поїзд Інтерсіті + Хюндай Київ - Львів - Перемишль №715: час відправлення з Києва щодня о 11-01, прибуття до Львова о 19-00.

Потяг Хюндай Київ Львів №705: час відправлення інтерсіті з Києва о 20-10, прибуття до Львова о 03-50.

Поїзд Хюндай Київ Львів №743: час відправлення 06-20, прибуття до Львова о 12-03.

Ціна квитків на інтерсіті поїзд хюндай Львів-Київ

  • Вартість білетів на потяг 2 класу - від 400 гривень. 
  • Ціна білетів на потяг хюндай у 1 клас від 1100 грн.

Нагадаємо, ще  2012 року було скасовано нарахування ПДВ на квитки на поїзди класу Інтерсіті+ ("Хюндай"), що відповідним чином зумовлює зміну вартості проїзду на даному потязі.

Львів - Київ Хюндай ціна квитків сьогодні становить від 10 євро за другий клас.

Поїзд Хюндай Львів Київ: розташування місць

Поїзди Хюндай надають пасажирам вагони двох класів із сидячими місцями – першого (зазвичай у 2, 5 та 8-му вагонах) та другого класів (переважно у 1, 3, 4, 6, 7 та 9-му вагонах). Загальна кількість вагонів у поїзді Хюндай як правило – дев'ять, а місць – 579. У вагонах першого класу крісла розташовані парами у два ряди, у вагонах другого класу – три крісла в одному ряду та два – в іншому.

Усі крісла інтерсіті поїздів Хюндай з Києва до Львова, незалежно від класу, обладнані механізмом для регулювання спинки, відкидними столиками, які розташовані на спинці переднього крісла, підлокітниками, підсклянниками та підставками для ніг. До сидінь прикріплені одноразові тканинні підголівники, які змінюються після кожного рейсу потягу Хюндай, забезпечуючи гігієну та комфорт. Кожен вагон поїзду інтерсіті Львів Київ має спеціальний багажний відсік для зберігання великогабаритного ручного багажу пасажирів.

Поїзди Інтерсіті в Україні та світі

Потяги класу InterCity "Інтерсіті" – це швидкісні міжміські поїзди, які зустрічаються у багатьох європейських країнах і слідують по своєму маршруту між великими містами майже зовсім без зупинок.

Ця характеристика відділяє Інтерсіті від звичайних пасажирських поїздів.

Термін "ІнтерСіті" став синонімом швидкісних потягів після його введення у Великій Британії в 1950 році для маршруту Лондон - Бірмінгем. Він походить від назви поїзда "InterCity", який сприймається як оригінальна назва, тоді як інші подібні назви є вже похідними від нього.

Пізніше англійська залізниця призначила бренд інтерсіті потягів для усіх своїх швидкісних поїздів, і хоча після приватизації залізниці у Великій Британії термін "Інтерсіті поїзд" вже офіційно не використовується, багато пасажирів і сьогодні називає таким чином експрес потяги між мегаполісами країни. Сьогодні поїзди Інтерсіті функціонують у багатьох великих європейських країнах, відповідно, на сьогоднішній день вони обслуговують маршрути більше як 20 країнах континенту.

В Україні вперше сучасні поїзди Інтерсіті та Інтерсіті+ були запущені в період підготовки та проведення Чемпіонату з футболу ЄВРО-2012, хоча плани залізниці на впровадження швидкісних міжміських поїздів датуються ще початком попереднього десятиліття. Так, 2010 року було підписано угоду на постачання в Україну перших швидкісних поїздів Hyundai ("Хюндай"), а вже за два роки перші потяги класу Інтерсіті та Інтерсіті+ розпочали курсування по залізничних коліях між Києвом та Львовом, а також іншими містами країни.

Тема: потяг Хюндай Львів-Київ - ціни на квитки

15 коментарі:

Анонім сказав...

нічого собі "ЛИШЕ" 243!!!!!!!!! Та цей Хюндай навіть їздить погано

Анонім сказав...

суки Хундай цей корейці вигадали

Анонім сказав...

Яка різниця між класами?

Анонім сказав...

а мені співпало

Анонім сказав...

різниця між класами

Анонім сказав...

квиток повиненкоштувати 125 гривень це якщо економ клас

Анонім сказав...

правда нєфіг шо

Анонім сказав...

коли буде хундай Київ - Луцьк запустять?

Анонім сказав...

дуже потрібний і зручний поїзд ! чим побільше таких скорих поїздів! А кому не подобається їздіть на плацкарті за 100 гривень ,хто вам заваджає!за зручність і швидкість треба платити !

Анонім сказав...

Дуже гарний поїзд но тільки в три шкури здирають за каву та та соки і вафельки так як в дорогому ресторані.Майте трохи совісті

Анонім сказав...

Вони пишуть що 243грн но то непрвда бо я їхала в четвер коли дешевше то вони здерли 355 грн а посадили в 2клас.Брехуни страшні і напевно в церкву ходять сволочі.

Unknown сказав...

Як їх замовити?

Анонім сказав...

За скільки днів наперед можна купити квиток на хюндай Київ Львів і яка ціна в перший клас, якщо брати 3 білети відразу?

Анонім сказав...

львів - київ хюндай ціна квитка?

Анонім сказав...

Скажіть будь-ласка,яка ціна квитка на Хюндай Київ -львів другий клас

Дописати коментар

Квитки, ціни на білети, розклад поїздів Львів: