Пошук поїздів

ЦІНА квитків на поїзд ЛЬВІВ-КРАКІВ ⭐️ ЛЬВІВ-ВРОЦЛАВ

Ціна білета та розклад руху поїзда Львів-Краків інтерсіті

Потяг №35 Львів-Краків раніше курсував щоденно через Пшемишь, Жежув, Тарнув, Краків Плашув,

Час відправлення потяга зі Львова був 23-59, прибуття в Краків Головний 6-20 ранку за польським часом.

Розклад руху потяга Краків-Львів №3330: час відправлення з Кракова 20-56, прибуття до Львова о 6 годині ранку за українським часом.

Натомість у 2023 році прямий потяг ЛЬВІВ-КРАКІВ, а також ЛЬВІВ-ВРОЦЛАВ не курсує! Доїхати можна поїздом зі Львова з пересадкою в Перемишлі. Час відправлення поїздів 02-17, 05-25, 11-00 та 17-10.

Докладніше про ціна квитка на потяг Львів-Краків

Поїзд Львів Краків інтерсіті - які ціни?

поїзд львів краків інтерсіті фото
Вартість квитка на поїзд Львів-Краків становить близько 45 євро, точна ціна на білет до Кракова в гривнях та наявність місць на певну дату необхідно уточнювати в залізничній касі на момент придбання квитка.

Що робити якщо треба дістатися Кракова поїздом у 2023-2024 роках?

Аеропорт Кракова є одним з найзручніших аеропортів для польотів громадян України, доки повітряний простір України залишається закритим. Він пропонує найбільш широку мережу рейсів серед традиційних та бюджетних авіаліній в Польщі, відступаючи лише перед Варшавським аеропортом імені Шопена. 

До Краківського аеропорту можна дістатися залізничним сполученням з Львова, Києва та інших українських міст без необхідності пересадки на автобуси чи інші види транспорту – відбувається це виключно на потягах, зокрема можна скористатися поїздом Інтерсіті, щоб дістатися зі Львова до Кракова.

Щоб доїхати до Краківського аеропорту з України, потрібно скористатися послугами трьох залізниць: від Києва, Львова, Одеси, Харкова чи Запоріжжя до Перемишля потягами "Укрзалізниці", далі – польськими залізницями PKP на ділянці Перемишль-Краків, і нарешті – потягами Koleje Małopolskie на ділянці від Кракова до аеропорту.

Поїзд Інтерсіті зі Львова до Кракова

З Перемишля до Кракова польські залізниці PKP випускають поїзди Intercity, які курсують щоденно від 4 ранку до 7 вечора кожні 1-2 години. Подорож триває близько 3 годин, а вартість квитка залежить від вибору поїзда і класу вагону, коливаючись від 50 до 80 злотих.

Актуальний розклад поїздів та придбання квитків на потяги можна легко знайти на офіційному сайті PKP Intercity. Процес покупки квитків здійснюється онлайн, що дозволяє планувати подорож заздалегідь. Щоб дістатися поїздом до Кракова, слід вибрати маршрут з Przemyśl Główny до Krakow Główny.

Для тих, хто планує подорож повітрям, поїзди Koleje Małopolskie відправляються від головного залізничного вокзалу Кракова до аеропорту кожні 30 хвилин. Поїздка забирає лише близько 17 хвилин, а ціна квитка на потяг до Кракова становить 17 злотих.

Плануючи поїздку, необхідно передбачити додатковий час на випадок затримок поїздів. Особливо це стосується подорожей з України, оскільки український поїзд зі Львова до Перемишля часто має затримку до 2 годин. Тому пересадка на поїзд до Кракова повинна включати запас часу не менше ніж 3 години.

Приклад подорожі на поїзді Київ - Львів - Краків

Уявімо, що ви плануєте летіти з Кракова до Стамбула рейсом о 17 годині. Ваш маршрут може виглядати наступним чином: ви відправляєтесь потягом No053 з Києва о 19:46 і прибуваєте до Перемишля о 06:30. Вартість квитка у купе - 1800 грн. Потім ви сідаєте на потяг No3804, що відходить з Перемишля о 10:15 і прибуває до Кракова о 13 годині, з вартістю квитка у другому класі 53 злотих.

Отже, подорож потягом, у т.ч. інтерсіті до Кракова є зручним та простим способом пересування, однак варто планувати свою поїздку з урахуванням можливих затримок.

Увага: прямий потяг Львів Краків, ЛЬВІВ-ВРОЦЛАВ та ВРОЦЛАВ-ЛЬВІВ скасовано.

Тема: Львів-Краків ціна квитків на поїзд Інтерсіті, розклад руху

29 коментарі:

Анонім сказав...

цікавить поїзд львів-краків або львів-вроцлав на початку січні -4-5-6 січня - в які дні їде, в якій годині, яка ціна квитка? дякую

Анонім сказав...

бред, яки дурень їздить цим поїздом за 500 грн.
це ж не поїзд, а разводняк по українськи. 2 вагони доцепляють в перемишлі до польського ТЛК пшемисль-краків (ціна від перемишля-до кракова 45-60 злотих)

Анонім сказав...

Це й справді дорого, відмивання грошей по-українськи, купи білет на поїзд львів-краків а як бонус отримаєш напис на лобі "я лох"

Анонім сказав...

Можливо хтось може підказати, як дешевше можна купити квитки на нічний поїзд з Кракова до Львова?
Дякую.

Unknown сказав...

Я з дівчиною їду через тиждень зі Львова до Вроцлава. Вирішили купити квитки на цей потяг до Перемишля, а там перейдемо в вагон TLK і доїдемо до Кракова за 23 злотих кожний зі студентською знижкою. На жаль, в TLK тільки сидячі місця :(

Анонім сказав...

Найдешевший спосіб доїхати до Кракова з Перемишля "Пшевозами регіональними з пересадкою в Жешуві" "PR"
Прямий квиток буде 35 злотих.
До Перемишля - через Шегині або пешим ходом або на автобусі.

Анонім сказав...

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи ходить зараз поїзд Львів-Краків? Яка вартість квитків? І коли можна придбати квитки, якщо поїдка планується у перших числах січня?

Admin сказав...

Потяг ЛЬВІВ-КРАКІВ №35 розклад: курсує щодня, вартість квитків до Кракова уточнюйте в міжнародній касі вокзалу на момент придбання білетів.

Анонім сказав...

Скажіть, будь ласка, чи є вагони дешевші і яка їхня вартість, чи є вагони дорожчі, і яка їх вартість?

Анонім сказав...

Люди, не їздіть лахатроном за 500 гривень з гаком. Поперше, касирша у Львові ніколи не продасть ВАм 4 місне купе, якщо в наявності будуть 2 і 3 місні, а це дорожче на 150 гривень.
Найдешевший варіант зі Львова до Кракова, якщо не хочете йти пішки через кордон в Шегинях:
1. Автобус Львів - Перемишь відправляється зі Стрийського автовокзалу в 6-20, 7-20, 8-20, 12-20, 21-20.Вартість 75 гривень
2. Перемишль - Краків прямим поїздом ТЛК (50 злотих), або поїздом регіональним з пересадкою в Жешуві за 35 злотих. Пересадка в Жешуві - це перехід з одного перона на інший, де поїзди очікують один одного, і навіть у разі запізнення, поїзд на Краків дочекається поїзда з Премишля. З Перемишля поїзди відправляються майже щогодини, а то і частіше.
Детальніше розклад тут http://www.rozklad-pkp.pl/

Анонім сказав...

Чому стільки критики на адресу поїзда?! якщо вам подобається трястися в автобусі, стояти пів ночі в черзі на кордоні, поки обшукують вас і ваш автобус, потім ще й пересідати в сидячий поїзд та ще й з важким багажем і все це щоб зекономити 250 грн? я дуже люблю цей поїзд, особливо польські вагони з застеленими ліжками, безкоштовною водою, круасанами і гігієнічним пакетом. Шість годин комфорту, спиш спокійно, на кордоні майже не турбують. і за це мені не шкода переплатити.

Анонім сказав...

Скажіть будь-ласка, у зв'язку з тим, що на даний момент змінився час прибуття 35 поїзда до Кракова (тепер о 7:15), чи є інформація по запізненням цього поїзда з новим часом прибуття? Тобто чи є ризик, що поїзд запізниться більше ніж на пів години? Просто треба встигнути на літак на 9 ранку, а автобусом їхати не хочеться.

Анонім сказав...

критика йде не в адресу потяга, а в адресу політики укрзалізниці стосовно ганебної і дорожнечої ціни на проїзд цим потягом

Анонім сказав...

Скажіть будь-ласка, де можна залишити скаргу на провідницю поїзда Краків-Львів (польський персонал)? Нещодавно повернулись із Кракова, враження чудові. Кондуктори Львів-Краків були виключно ввічливими, прикордонники теж по обидві сторони кордону. А на зворотньому шляху ніби знову потрапила в комуністичну Польщу, радянський союз вибачте... Кондуктор дозволяла собі таке говорити і так поводитись, що тут чесно кажучи не хочеться виливати усе. Через те що не хотілось псувати собі враження від мандрівки і підтримувати сварку ми проїгнорували безпідставний конфлікт, в який нас намагалась втягнути кондукторша. Одним словом - хочеться, щоб це був таки європейський сервіс і вартий ціни, яку платиш за проїзд, та й просто людського ставлення... Тому якщо є шлях вплинути на це - напишіть будь-ласка. Бо я вже дуже сумніваюсь в бажанні ще раз скористатись цим поїздом, щоб знову не стикнутись з подібним хамством...

Анонім сказав...

львів-краків поїзд це що напівлітак чи як????? чому такий дорогий..... І чому скасували потяг Львів-Вроцлав?

Анонім сказав...

Тому і скасували, що до Кракова космічна ціна, а до Вроцлава ціна була потойбічна.

Анонім сказав...

а чому скасували рейсові літаки зі львова до кракова. це було так чудово: 40 хв в повітрі і все

Анонім сказав...

А як тепер добратися до Вроцлава з України???

ТУРИСТ сказав...

УРКзалізниця - це постсовдепівське болото, яке звикло за скажені гроші впарювати "нєнавязчівий савєцкій сервіс". За 45 євро (189 злотих) можна автобусом заїхати з однієї границі Польщі до другої (автобус Перемишль - Зелена Гура) 2х90=180 злотих

Анонім сказав...

Підскажіть, будь-ласка, ми з хлопцем їдемо працювати до Польши по робочій візі д, в нас є запрошення, по якому робились віза , але вона робилась через агенство,тобто на ту роботу яку написано у запрошенні ми не їдемо....агенство пропонує свої послуги щодо пошуку роботи, але це дорого і ми вирішили знайти роботу самостійно через інтернет. Роботу знайшли , але їдемо все одно по першому запрошенню. Нам по запрошенню( будем назив його фективним, хоча я перевіряла така фірма існує) треба їхати до містечка Балице , що біля Кракова. А по роботі реально яку знайшли треба їхати до Варшави. Їдемо перший раз через це дуже хвилююсь.
По-перше, питання такє, чи можуть прикордонні служби розвернути нас обратно через те що у нас по запрошенню треба їхати у Краків, а ми їдемо у Львів? Що у таких випадках казати? І чи може кращі не скупитися, а справді не ризикувати, доїхати до Кракова, а потім поїхати автобусом до Варшави? Наш бюджет не надзвичнайно великий, не зможемо собі дозволдити їхати на потязі за 45 евро при курсі 25...Який є більш економічний варіант? Чи може є автобуси , які їдуть зі Львова до Варшави через Краків, якщо так у такому разі чи зможе прикордонник обуритися що білет до Варшави? дякую за відповідь. Вибачте, якщо де є помилки)

ОЛЕГ сказав...

ПІДКАЖІТЬ ЯК ДЕШЕВШЕ І ШВИДШЕ ДОБРАТИСЬ ДО ВАРШАВИ ЗІ ЛЬВОВА? ДЯКУЮ.

Анонім сказав...

Не зовсім по темі,але підскажітт як гайшвидше і не дорого добратися зі львова до праги?бажано поіздом щоб не стояти на границі.дякую

Lisa сказав...

Скажіть будь ласка,як краще доїхати поїздом з Вроцлава чи Кракова до Львова,і якщо можна ціну квитка.

Анонім сказав...

Krakow Lwow

Анонім сказав...

Як доїхати в 2022 році на поїзд Краків Львів?

Анонім сказав...

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, чи можна придбати квитки на поїзд Краків-Львів та Львів-Краків онлай?

Анонім сказав...

чи їздить зараз потяг Краків - Львів?, або як дешевше приїхати в Україну з Краківського аеропорту?

Анонім сказав...

Поїзд інтерсіті Львів Краків - яка ціна білету в 2023 році?

Анонім сказав...

доброго вечора
Львів -Краків він прямий?та скільки часу курсує?жодної інформації в неті((

Дописати коментар

Квитки, ціни на білети, розклад поїздів Львів: